Post by cunstrivinerex on Feb 11, 2022 14:38:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ výdrž generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Da sa tohrať ale sú aj oveľa lepšie hry ako tato
Dobré a ja 4 hviezdičky za ďalšie aktualizácie
Pred rokom som si neuvedomil, že táto hra bude taká chudobná. Lobby s 10 hráčmi boli najlepšie. Takže by ste mali nastaviť, aby predvolene lobovalo 10 hráčov. Ak niektorí hráči potrebujú hrať s viacerými hráčmi, mali by mať možnosť prepnúť na lobby 15 hráčov. Po druhé, dodatočné sťahovanie súborov je pre hráčov utrpením. Takže by ste mali pridať tieto súbory do hlavného sťahovania. Opravte tento problém a táto hra bude čoskoro na vrchole. Ďakujem.
Mŕtva hra, ale bola to zábava
Among Us Δράση nscb
Pohode ale nové veci by sa tam hodili
Aktualizácia aplikácií nie je najhoršia pre telefóny a elektroniku, ktorá dobre zvláda hry, ale nie je ani najlepšia, pretože telefóny, ako používam ja, nie sú najlepšie v prevádzke vysokokvalitných telefónov. Veľmi som zaostával a musím použiť rýchly chat, pretože sa mi neotvorí klávesnica. S mojou sestrou jej telefón jednoducho hru vôbec neaktualizuje. Okrem toho je to celkom dobré a odporúčam to.
Úprimne, viac sa mi páči zastaraný Medzi nami. Po aktualizácii sa, žiaľ, neviem jasne vysvetliť, keď sa bránim. Pretože nemôžeme chatovať vlastnými slovami, slová dané chatu sú také jednoduché. Určite chápem, prečo táto hra znížila popularitu a humbuk. Celkovo je to skvelá mysteriózna hra. 🙂
Je to pičovina
Dobrá hra, len potrebujem možnosť pridať priateľa
Nemôžem hrať túto hru, pretože pri vstupe na server sa vždy zobrazuje 'ste odpojený od servera' je to na hovno. Preinštaloval som hru a reštartoval som telefón, ale stále nefunguje, aktualizovaná verzia je ešte viac naštve. Ak problém nevyriešite, odinštalujem hru.
Koľkokrát sa hra pokazí a núti ma opustiť uprostred hry, je absolútne smiešne. Ak chcete ľuďom zakázať odchod uprostred hry, pokuta, ale keď nemôžem robiť úlohy, zvolávať stretnutia, hlásiť orgány, pretože aplikácia zašedla všetky možnosti, nemám inú možnosť, ako skončiť v uprostred hry a potom dostanete zákaz časového limitu. Opravte chybu, prosím!
Uprostred hry to zaostáva :< stáva sa to stále, ale keď sa pokúšam pripojiť na verejné servery, vždy hru nedohrám, zrazu sa čudujem, prečo všetci moji spoluhráči zamrzli a doslova tam uviazli, niekedy predsa podvodník je pristihnutý, ako hovorí, že zostáva 0 podvodníkov, vždy som uviaznutý na čiernej obrazovke a stále sa to deje, nemôžem potom ani chatovať so svojím tímom
Je to dobrá nová hra,ale keď si chcem vytvoriť mapu tak mi to nejde,a keď sa chcem pripojiť na nejaký server tak mi to nejde a aj tak som na tej najlepšej wi-fi v celom dome tak to opravte a aj ten chat je katastrofálny lebo chcem povedať že sa niekto ventol a videl som ho dokedy tú vetu ktorá to a keď túto potrebuje tak ma všetci vyhodia zbytočne av hre teda aspoň tak mi to hovorili kamoš isom naizaj dobrá a mám ju už štyri roky tak ako plss ten chat a pripojrnie na server dajte do ok
Nejde mi to zapnúť a píše to... Sa nedá nainštalovať. Opravte prosím.
Táto hra je príliš dobrá, ale po novej aktualizácii neviem, kedykoľvek hru otvorím, aby som ju mohol hrať, zobrazí sa mi čierna obrazovka a ukážka skúste to znova, skontrolujte, v čom je problém a nielen ja, všetci majú rovnaký problém, skúste to vyriešiť to. Inak je hra veľmi dobrá.
Nedá sa písať a veľmi ma to rozčuľuje lebo nemôžem povedať že niesom impostor a každý to na mňa zvaľuje
Opravte problém s pripojením. Mám stabilné pripojenie, ale kedykoľvek sa pokúsim vstúpiť do lobby, bude to tak, že sa môžem pripojiť 1 z 10 pokusov. Celkovo je hra celkom dobrá.
Quickchat je uplne na hovno chcem normalny chat
Among Us Aksyon ipgc
Je to dobré z rolí, takže chcem ešte viac, že je tu anjel strážny (ok), vedec (detektívi snívajú o materiáli), inžinier (SUPER ZÁBAVA) a zmenšovač (Sick) spolu s predvolenými úlohami. ALE naozaj chcem úlohu šerifa, máte zbraň a na každom stretnutí dostanete výstrel, pretože by to bolo super, namiesto toho, aby ste museli bežať na tlačidlo. a tiež herný režim, ako je ten, v ktorom máte jedného spoluhráča (vybraného na začiatku) a máte schopnosť tlačiť a musíte ich dotlačiť na miesto, aby ste ich zabili
Hra Among Us: parkúr (Among Parkour ) online. ... Akčné hry pre chlapcov ... Among Us. Vesmírne hry online - hrať zadarmo na Game-Game v hernom priestore
Úžasná aplikácia V tejto aplikácii môžeme komunikovať s našimi priateľmi a rodinou, keď hráme, ale niekedy, keď chcem zadať kód na zadanie so svojimi priateľmi, nemôžem a neviem prečo a teraz s novou aktualizáciou je to tak nedovolí nám vytvoriť hru alebo sa k nej pripojiť alebo dokonca zadať kód Naozaj neviem, prečo je to tak, takže prosím opravte tento problém 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dobrá hra ale je úplne sprosté že free skyny sú len na počítači a to musím pol hodinu sťahovať kôli skynom na počítač ? Keť si idem zahrať free mód no tak je to strasnaaa nuda dobrá hra ale niake chyby
Among Us Hành động mop
Najlepšia hra na svete odporúčam
Po poslednej aktualizácii nejde písanie v hre. Seká ovládanie.
Prepáčte, ale servery sú príliš zlé
ᐈ Among Us 9.1 Zadarmo pre PC a Android ❤️ GOLUEGO.ES
Tá nová mapa je veľmi zaujímavá. Tá hra bola a je celkom vtipná ale po rýchlom chate to nie je ono. Za kratší čas by som to napísala než našla v quickchat. Prosím dajte to preč.
Úžasná hra. Každý vie, aká je táto hra populárna a zaslúži si hype. Je to úžasné a hrateľnosť je tiež dobrá. Na novú mapu sa naozaj teším. Dúfam, že to bude čoskoro, pretože to bolo oneskorené. Je zábavné hrať. Upraviť: dobre, možnosť rýchleho rozhovoru nie je vôbec dobrá, VRÁŤTE SI NORMÁLNY ROZHOVOR SPÄŤ. a už je to trochu nudné, možno by boli skvelé ďalšie nové funkcie. Teraz sa nemôžem dostať do hry, nesťahuje potrebné ďalšie súbory a len tam sedím zaseknutý.
Pekná hra, ale momentálne plná chýb. Skúste sa prihlásiť – nebude; Skúste sa pripojiť k hre - hovorí odpojený; Hostite hru - hovorí odpojený; Nie vždy, ale väčšinou. Pekná hra však. Je zábavné byť podvodníkom (shapeshifterom) a detektívom. Hodnotím 4+, ak sa to vyrieši (pokiaľ to predtým kvôli frustrácii neodinštalujem) A niekedy jednoducho nezískate rolu podvodníka, aj keď budete čakať na 15+ hier.
Kvoli novej verzii sa tá hra nedá vôbec hrať
Milujem hru, ale za posledné dva dni som bol odpojený uprostred hry a keď sa pokúšam začať hrať inú, hlási mi, že po úmyselnom odpojení nemôžem spustiť novú hru. A núti ma čakať 15 minút, kým budem môcť znova hrať. Aj ten čas sa neustále kráti. Za dva dni som nebol schopný odohrať celú hru. Tiež som sa úmyselne neodpojil. A hral som na Wi-Fi aj na dátach.
Dobrá hra a seka to
Preco nic nevidim iba jednu bodku a preco nemozem vidiet ostatnych hracov?
Je to celkom celkom v poho ale nedam 5hviezdiciek lebo neviem co mam robit a furt to pada🤬👎
Tank Warfare: PvP Blitz Game 頭脳系 tzak
Keď vrátite normálny čet a vymažete prihlásenie tak dám ⭐⭐⭐⭐⭐
Injustice: Gods Among Us aplikácie sú teraz k dispozícii pre ...
Trochu mi vadí že musím vždy písať po anglicky,ale inak super hra 👍