Post by cunstrivinerex on Feb 11, 2022 14:35:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک پول ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
بد نیست ولی کم کم تکراری میشه
برای من دیر می ریزه برای همین یک ستاره کم می کنم
خوبه ولی لطفا بگید باید چجوری شهر ساخت واس همین یک ستاره کم کردم لطفا بگید ولی بازی مهشری هست لطفا بگید لطفا😥😥😘😘😘😘😘😘💋💋 💋💋💋💋💋💋💋😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋😘💋😘😘💋😘💋💋💋😘😘😘😘 بثوام از سازندش مامان 😁
خیلی طول میکشه تا بازی نصب شه واسه همین یه ستاره کم میکنم
بازی خوب است اما ای کاش چیزهای بیشتری در آن وجود داشت که می دانستید. برای مراجعات بعدی، شاید برخی خانهها یا مکانهای رایگان جدید و شاید شخصیتها، زمانی که یک کار را بارها و بارها انجام میدهید، بازی شروع به خستهکننده شدن میکند. در حال حاضر من به آن دو امتیاز می دهم فقط به این دلیل که شروع به خسته کننده شدن می کند.
Toca Life World Educativo xgi
خیلی باحال است اما شما بچه ها باید خانه ها و مبلمان را رایگان بسازید از جمله عمارت و خانه Hello Kitty و چیزهای Hello Kitty و چیزهای عمارت چون واقعاً هیچ ارزشی ندارد و شما بچه ها فقط کمی آن را برای بچه ها و بچه ها سخت می کنید. از خرد کردن وسایلشان عصبانی می شوند زیرا پولی برای دوست داشتن ندارند
بازی خیلی خوبی اما بستن برای همین 2 ستاره براش زیاده
احمقانه بود
من ی بار این بازی دانلود کردم خیلی بازی کردم اما دیگه برام تکراری شده
عکس های که تبلیغ هست وقتی وارد بازی میشوم آن بازی نیست ممنون میشوم همه بازی هارا بگدارین وانیا 8 سال
من به این 3 ستاره امتیاز می دهم زیرا اول از همه دخترم این بازی را دوست دارد اما وقتی خانه اش را می سازد بعضی اوقات دوباره تنظیم می شود. در مرحله دوم، دخترم سعی کرد یک "خانه بازی ماهی مرکب" بسازد، اما وقتی به مکان شخصیت می رود، یخ می زند. پس لطفا این را اصلاح کنید.
دانلود Toca Life World: Build stories & create your world اندروید
1ستاره کم گذاشتم چون همه خانه ها درست نمیشه من بار 3هست که این بازی رو ریختم و الان به من یک خانه داد خانه رو خیلی خوشگل درستش کردم بعدش هم بهم یه مغازه داد ولی ای کاش می شد همه ی خانه و مغازه ها رو باز کرد. 😔 اگه کسی بلده بگه لطفاً.....
سلام من هنوز نصب نکردم ولی چقد طول میکشه تا نصب بشه لطفا درستش کنین اینطوری نت ادم تموم میشه 😶
این بازی خیلی بامزه است و من واقعا از بازی آن لذت بردم. من چند خانه و مکان اضافی خریدم و سپس بازی خراب شد. (شخصیت من یک جعبه در دست داشت و بعد وقتی به مرکز خرید رفتم همه شخصیت ها و یکسری وسایل داخل جعبه بود!) بنابراین تصمیم گرفتم بازی را دوباره شروع کنم و تمام پیشرفتم از بین رفت و خانه هایم که مدت زیادی را گذراندم. زمان تزئین خالی بود من خیلی ناامید هستم. من عاشق این بازی هستم، پس لطفاً روی رفع این اشکالات کار کنید.
بازی واقعا عالی است اما من به این بازی سه ستاره می دهم و چون گاهی اوقات برای من مشکل ایجاد می کند و احساس می کنم برخی از این بازی باید رایگان باشد مانند 12 بازی من احساس می کنم شش تا از آن بازی ها باید رایگان باشند.
من عاشق این بازی هستم، اما ای کاش می توانستید به جای خرید مکان، آنها را به دست آورید. همچنین آرزو می کنم که آنها مکان های رایگان بیشتری انجام دهند زیرا تنها مکان رایگانی که من گرفتم محل نان بود. و من آرزو داشتم که وقتی کاراکترهایت را می ساختی همه آنها را پیدا می کردی، فقط دو تا از آنها را می دیدم
عالی فقط قفلاش نبود عالی تر می شد
من در مورد بقیه نمی دانم. اما قبل از آپدیت به طور تصادفی قادر به بازی کردن بازی نبودم. هیچ محتوایی را بارگذاری نمی کند و من تقریباً همه چیز را در بازی خریداری کرده ام. من از ژوئیه بدون پاسخ با تیم پشتیبانی تماس گرفته ام! من به تازگی آپدیت کردم و هنوز نمی توانم هیچ محتوایی را بارگذاری کنم.
من عاشق این برنامه هستم، آن را توصیه می کنم. هیچ افزودنی ندارد مگر اینکه اخبار را بشمارید و به عنوان یک افزوده ترکیب کنید، آنقدر سرگرم کننده است که می توانید 1,000,000 داستان و شاید بیشتر بسازید! قیمت ها پایین است اما اگر چیزهای زیادی بخرید ممکن است کمی گران باشد اما به طور کلی Toca life world یکی از بهترین بازی های تاریخ است! من و خواهر و برادرم عاشق این برنامه هستیم، حتی چیزهای رایگان سرگرم کننده است
من این بازی را برای مدت طولانی دوست داشتم، اما یک بار که آن را به روز کردم، تمام خانه های خودم ریست شدند! من باید برای هر خانه 3 بار فضای داخلی را بازسازی کنم!
روی صفحه بارگیری یخ می زند. مخصوصاً وقتی سعی می کنم هدیه رایگان خود را دریافت کنم. فقط برای همیشه همینطور می ماند.
این بازی شگفت انگیز است! ابتدا فقط می خواهم بگویم دوست دارم که شما بتوانید خانه و شخصیت خود را بسازید و حتی Rp را انجام دهید. من فقط دوست دارم که این برای سنین کمتر از 6 سال مناسب باشد.
حجمش خیلی زیاده تازه حجمش زیاده همه ی خونه هاش قفله آدمک فقط میشه 3 تا ساخت
سلام عالیه ولی اما نمیشه بیمارستان درست کرد باید پول بدیم بخاطر همین ستاره کم میکنم
من چیز زیادی برای گفتن ندارم جز اینکه واقعاً از این بازی لذت می برم، اما آنها این مشکلی است که در آن همه خروارهای مخفی در Bop City هنگام آوردن موارد مورد نیاز وارد بازی نمی شوند، بنابراین لطفاً آن را برطرف کنید. تا زمانی که کسی این را بخواند، شرط می بندم که قبلاً درست شده است.
همه می گویند بد است و دارای اشکالاتی است، اما وقتی آن را بازی می کنم هیچ اشکال یا اشکالی ندارد، چنین چیزی هرگز اتفاق نمی افتد. من فکر می کنم برخی از مردم دروغ می گویند بنابراین آنها چیزها را برای آنها رایگان می کنند. بازی کاملاً عالی است
Race.io Lenktynės tfz
بازی خوبیه اما برای همه ی گوشی ها ریخته نمیشه
اخیراً بازی دائماً در حال شکست است. که مرا از کار می اندازد و تمام پیشرفت من را بازنشانی می کند. من می دانم که این ممکن است هر از گاهی اتفاق بیفتد، اما هر 30 دقیقه یک بار جالب نیست. 😞
سلام لطفا بازی رو نصب کنی منو نظر بخون اولن که بازی عالیه دست سازندش درد نکنه و اگر بالای ۷ سال و پایین ۱۴ سال بودی بازی رو نصب کن
من عاشق این برنامه هستم اما فقط به این دلیل که به آن چهار ستاره می دهم این است که تقریباً برای همه مکان ها باید هزینه پرداخت کنید! اما باز هم من واقعا این بازی را دوست دارم، پس همین الان آن را امتحان کنید!
من سه ستاره دادم چون فقط یک خونه میشه ساخت 😢و حجم میبره من اونقدر حافظه ندارم 😕
Toca Life World: Build stories توكا لايف ورلد 4.4. Muse Dash بازی موزیکال 4.7. Tanks A Lot! - Realtime Multiplayer Battle Arena جنگ تانک ها 4.5.
عالی من چند بار نصب کردم ولی وقتی دباره نصبش کردم نرفت تو بازی چرا ؟🤔🤔🤔 کسی می دونه چیکار کنم بگه من پاکش نمی کنم☺☺☺ شوخی کردم می کنم😔😢
سلام من ستایشم اصلا این بازی تو گوشیم نصب نمیشه میشه بگید باید چکار کنم لطفا
خوب بود
عالییه😍 خونه ساختم توش رو تزیین کردم🤩 مغازه داره😇 اینقدر باحاله مثل شهرمونه😛
این بازی فوقالعاده است، اما من با این مشکل مواجه بودم که فقط میتوانستم یک کرامپت را احضار کنم و دیگر نمیتوانستم احضار کنم. من واقعا امیدوارم که به زودی به این موضوع پرداخته شود، اما در کل، من کاملاً این برنامه را توصیه می کنم!
عالیه فقط دروغ است
من این بازی را دوست دارم فقط همین است.. وقتی نانوایی صبحانه را گرفتم از سیستم خارج شدم و وقتی دوباره وارد شدم.. آن را ناپدید کردم برای این همه چیز من خیلی ناراحت شدم. لطفاً آن را اصلاح کنید. خوب پس باید Uninstall کنید و 2 بار تکرار کنید!
این یک بازی خوب است اما من از اینکه شما باید همه چیز را بخرید متنفرم
طوطیم مرد😭😭😭😭
من از چند ساعت پیش شروع کردم به متنفر شدن از این برنامه، وقتی از شام برمی گردم، همه چیز خوب بود، بدون هیچ اشکالی در کافه/نانوایی، کافه یا هر چیزی که ISS FRICKIN رفته بود، آیا در حدود نوامبر می رود؟ لطفا اگر این .....
بهترین بازی! این بازی بسیار زیبا و سرگرم کننده است! من دوست دارم که شما بتوانید خالق خود را بسازید و خانه خود را طراحی کنید. این بازی رایگان است و من اگر چیزی از فروشگاه می خواهید، شام ارزان است! شما همچنین می توانید آنلاین بازی کنید هر روز هدیه و حیوانات خانگی دریافت می کنید! این به من کمک می کند تا راحت باشم! روز خوبی داشته باشید!
🤔🤔🤔🤔🤔😫😫😫😫😡😡😡😱😱😱 شما هم بازیکن به همه چی بازی شما
من عاشق این بازی هستم اما برخی از مردم پول کافی برای انجام بازی ندارند. من فکر می کنم ما به چیزهای رایگان بیشتر و گزینه های ایجاد کننده بیشتری نیاز داریم که مجبور نیستیم برای آنها هزینه ای بپردازیم
چرا نصب نمیشه 😑🤔
عاااااااااااااااااااااا (یک قرن بعد😐)اااااااااااااااااااااالی😍 (بالاخره تموم شد اااا گفتنش 😢)